Intrebari si raspunsuri

1. Sunt pentru prima data hotarat sa incerc o calatorie cu autorulota. Ce trebuie sa fac pentru a inchiria o autorulota ?

In primul rand te felicitam pentru alegerea facuta si te asiguram de faptul ca desi, poate inca nu esti un “rulotist” convins, vei devei  unul :).

Apoi trebuie sa sti unde vrei sa calatoresti  si cu ce echipa dupa tine. De ce spunem asta ? Pentru ca in functie de echipa iti putem oferi cea mai buna solutie pentru calatoria ta. Astfel te rugam sa revi pe site la prezentarile celor 3 autorulote detinute de noi si sa alegi varianta care te avantajeaza. Dupa ce te-ai decis la modelul care te-ar avantaja pentru calatoria pe care o ai deja conturata in minte, te rugam sa verifici lista de preturi pentru tipul de autorulota ales si draftul de contract atasat prezentarii .

2. Am identificat tipul de autorulota potrivit pentru calatoria mea . Ce urmeaza ?

Este necesar sa ne trimiti un mesaj utilizand  sectiunea Contact.

Asteptam de la tine sa ne spui perioada pentru care ti-ai dori sa inchiriezi autorulota, tipul autorulotei pe care ti-o doresti si numarul persoanelor care vor calatori impreuna cu tine.

3. Pot sa vad autorulota in realitate inainte de a o inchiria ?

Ne face placere sa te primim sa iti prezentam autorulota pe care te-ai decis sa o inchiriezi de la noi . Pentru asta te rugam sa programezi telefonic  o intalnire cu noi .Datele de contact le gasesti pe site.

4. Cand trebuie sa semnam contractual de inchiriere ?

Daca avem stabilit tipul autorulotei si perioada de inchiriere putem sa trecem la pasul urmator , adica sa completam contractul.

Draftul contractului il poti lista direct de pe site. Acesta poate fi transmis si in format pdf semnat de catre tine , impreuna cu o copie a cartii de identitate  si a permisului de conducere . Noi il preluam , il inregistram si iti vom solicita plata avansului la rezervare, adica 30 % din contravaloarea contractului, in contul nostru bancar .

5. Se percepe garantie la inchirierea autorulotelor ?

Fiecare tip de autorulota are atasata o anumita garantie care trebuie depusa prin transfer bancar inainte cu 2 zile de predarea acesteia catre tine. Cuantumul garantiei este disponibil pe site. Garantia va fi returnata in 2 zile de la predarea autorulotei de catre client proprietarului. Returnarea garantiei se face in contul bancar din care a fost virata .

Plata si restituirea garantiei se face doar prin transfer bancar .

6. Cand se executa garantia ? In ce conditii ?

Garantia se retine in situatiile in care se produc daune autorulotei inchiriate, conform prevederilor contractuale.

7. Sunt asigurate autorulotele ?

Toate cele 3 autorulote puse la dispozitia clientilor sunt asigurate full casco.

8.Autorulotele pot fi utilizate si pe timp de iarna ?

Desigur. Toate cele 3 autorulote sunt dotate cu pachet de iarna.

9. Inainte de plecare voi fi instruit cum sa folosesc autorulota ?

Bineinteles :). Fiecare client va fi instruit inainte de a prelua autorulota de la sediul nostru cu privire la modul in care trebuie sa utilizeze echipamentele si dotarile autorulotei. Va rugam sa acordati atentie acestei instruiri . Orice neclaritate in utilizarea vreunui echipament o vom putea lamuri atunci cand va veti confrunta efectiv cu ea, daca ne contactati telefonic.

10. Ce experienta de condus trebuie sa am pentru a putea inchiria o autorulota ?

In primul rand trebuie sa fi detinatorul unui carnet de conducere categoria B cu o experienta de minim 5 ani . In al doilea rand trebuie sa ai o varsta cuprinsa intre 35-65 ani .